divendres, 20 de març del 2020

"Back to the future"

I si imaginem el futur?
.... Fa més de 30 anys, una pel.lícula americana va marcar tota una generació d'adolescents  i ens va fer imaginar com seria d'estrafolari un llunyà 2015, tan lluny llavors i ara tan a tocar. 

L'heroi de "Back to the future"  (Michael J. Fox) viatja a bord d'un cotxe volador que circula per autopistes aèries i és capaç de generar  energia nuclear a partir d'escombraries orgàniques.  Els videojocs dels adolescents del 2015 prescindeixen de cap comandament i van més enllà de la "playstation" actual, una mena de Wii que funciona també amb la veu. Aeropatins, videoconferències, roba intel.ligent i autoajustable  i unes curioses ulleres que els permet veure pel.lícules i respondre trucades. Us sona tot plegat? I què em dieu de la recollida de signatures per salvar el vell rellotge de la torre? Fan servir una mena de "tablet"!
Senzillament: genial!





https://www.youtube.com/watch?v=k7f0swDurLM
Va predir el futur Robert Zemeckis? Segurament no.  "Regreso al futuro2" té encerts i equívocs, però bé val la pena tornar-la a veure. O no?

EXPRESSIÓ ESCRITA1

 Com serà la nostra societat d'aquí 30 anys?  Vols predir el futur  i viatjar al 2047 en un ras-ras?
 Imagina com serà aquest futur nostre! pensa una mica i descriu com serà la roba, l'oci, l'alimentació i les vacances en aquest futur que ens espera:  tecnològicament avançadíssim? Retorn a les cavernes? Pensa, imagina i comparteix!! 
A què esperes? Viatgem al futur, doncs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada