dimecres, 26 d’abril del 2017

REFORÇ DE LLENGUA

FITXES DE CORRECCIÓ LINGÚÍSTICA

Image result for correccion linguistica
Estimades!

Per a superar aquest curs que estem a punt d'acabar caldrà que ompliu les FITXES DE REFORÇ DE LLENGUA  que tindreu a la vostra disposició properament i seran de realització obligatòria. Llegiu les instruccions que us trobareu tot seguit i ... mans a l'obra!!

PAS A PAS...


1. Les fitxes estan classificades per unitats (de l'1 al 10) i tracten qüestions ortogràfiques, fonètiques i morfosintàctiques.

2. Les fitxes estan classificades per nivell de dificultat (de l'1 al 3). Essent l'1 el de més fàcil execució i el 3 el més difícil.
3. Tots els exercicis van introduïts de les corresponents normes gramaticals, que podreu consultar per a resoldre-les.
4. Les fitxes es realitzaran en funció del vostre nivell (assignat en una llista a part). 
5. Els alumnes de nivell 1 faran totes les fitxes de nivell 1 i les corregiran (consulteu el solucionari que hi haurà a la class per corregir-les). Un cop acabin les del primer nivell , continuaran pels nivells superiors.
6. Els alumnes de nivell 2 i 3 faran les fitxes de nivell 2 i 3. De la mateixa manera, un cop acabin el nivell assignat i corregit els exercicis corresponents, passaran als nivells següents.
7. Les fitxes es poden treballar en l'ordre que vulgueu, sempre dins d'un mateix nivell. Recordeu, però, de corregir-les abans de passar als exercicis següents.
8. Un cop enllestit un bloc/fitxa presenteu-lo a les vostres professores, que enregistraran la feina realitzada.
9. Per superar el curs, és imprescindible la presentació de les fitxes corresponents. Data màxima de lliurament: 6 de juny.
10. Els alumnes que no presentin la feina hauran de presentar-se a l'examen global  de llengua catalana del mes de juny (del 8 al 10).

Així que...  a treballar s'ha dit!!!

Pilar i Mjo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada