dimecres, 26 de març del 2014

GIMCANA LITERÀRIA (CdS)


INSTRUCCIONS PER A LA GIMCANA LITERÀRIA
(Quatre narradors i una ciutat)


INSTRUCCIONS  per als participants

 1. Seguiu un dels recorreguts (per la Barcelona del S. XXI) aparegut a les narracions que heu llegit a classe.   Si feu cas del fragment inicial que se us donarà a la sortida i seguiu les pistes, arribareu al final sense dificultats.

2. L’itinerari es farà a partir d’un seguit de pistes que els professors donarem als  4 CONTROLS instal.lats al llarg del recorregut. Hi  hareu de passar per TOTS , TOTS ELS GRUPS. A cada control, el grup serà sotmès a un seguit de preguntes  sobre els diferents contes treballats a classe.   L’ obtenció de pistes estarà condicionada a les respostes correctes. Cada RESPOSTA CORRECTA equival a 1 PUNT.Si no hi ha resposta correcta, no hi ha pista! Per seguir  el recorregut haureu de comptar, doncs, amb la vostra memòria.

3. La primera pista us la donarem en sortir de l’escola.  I serà en aquest primer indici on esbrinareu el punt de partida de la nostra GiMCANA  (única pista, l’obtenció de la qual no estarà lligada a una resposta correcta).

4. Al control núm.1 se us establirà l’hora d’arribada a l’última prova . Recordeu que cal guardar totes les pistes signades, i lliurar-les  JUNT AMB EL TREBALL el  DIA DE L'EXPOSICIÓ ORAL per tal d’obtenir-ne els punts.

RECORDEU:
1 PREGUNTA= 1 RESPOSTA CORRECTA= 1 PISTA= 1 PUNT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada